NATJEČAJI

Image

Natječaj 2021./22.

Natječaj ciljem pružanja prilike mladim i talentiranim da „Probudi dizajnera u sebi“ osmišljen je szajnerima da osmisle dizajn posebne kolekcije nakita koja će nositi njihovo ime i potpis. Lansiranje posebne kolekcije nakita odabranog domaćeg umjetnika, zamišljeno je upravo s ciljem iskazivanja podrške talentiranim ljudima i stvaranjem mogućnosti da svoje ideje u konačnici i realiziraju u vidu jednog posebno izdanja koje će biti lansirano u ograničenoj seriji.

Bosna i Hercegovina jest mala zemlja, ali je svakako zemlja velikih potencijala i iznimnih talenata, a dokazale su to stotine prijava fantastičnih radova, koje su u proteklom periodu svakodnevno pristizale na naše adrese.

Naše stručno povjerenstvo dalo je priliku svim talentiranim dizajnerima, ali i onima koji to žele biti, da se odvaže i pokažu svoj talent, kreativnost i sposobnost koju posjeduju.

Zahvaljujemo se svim umjetničkim dušama i vrijednim majstorima koji su se okušali u dizajniranju nakita i tako još jednom pokazali da su spremni zamisliti i ne- što više, izvan svih postojećih okvira i svoj talent pokazati svima, ne samo Bosni i Hercegovini, nego i cijelom svijetu!

S obzirom na veliki broj pristiglih prijava, stručno povjerenstvo imalo je zaista jako težak zadatak. No, uz jasno definirane kriterije, uspjeli smo odabrati deset najboljih. Kriteriji za odabir bili su sljedeći:

1. Kreativnost i originalnost (koliko je kolekcija jedinstvena u odnosu na dostupnu tržišnu ponudu);
2. Nosivost i estetika (koliko su artikli iz kolekcije nosivi i estetski poželjni);
3. Proizvodne mogućnosti (koliko su artikli zahtjevni za proizvesti i koliko su detaljno skicirani za konačnu proizvodnju) 

Image
Image
Image
Image

Pobjednice 2021./22.

Druženje pobjednica i razmjena ideja

U šestom mjesecu godine koja je iza nas, dodijeljene su nagrade najboljim dizajnerima u tvrki Ovnak, a druženje te razmjena ideja i dobre energije, nastavila se u obližnjem luksuznom restoranu.

S nestrpljenjem smo očekivali talentirane dizajnerice, i jedva smo čekali doznati više o njima.

Video

Prezentacije nagradjenih brandova

1-monarh.jpg
2-biser.jpg
3-raraavis.jpg
4-princes.jpg

Press clipping

Izvodi iz medija projekta 2021./22.

Ovnak trendy predstavio četiri kolekcije nakita dizajniranog u BiH
Dizajnerski nakit u koji smo zaljubljene!
Natječaj "probudi dizajnera u sebi" službeno je završio!
Probudi dizajnera u sebi!
Image
OVNAK d.o.o. 
Poslovni centar PC-96/2 
72250 Vitez, BiH
Tel.: +387 30 709 914
Fax: +387 30 709 803
E-mail: dizajner@ovnak.com
Image